Osallistu Jumalan Työhön

Kiitos halustasi osallistua Jumalan työhön ja näin edistää hänen sanan leviämistä.

Parhaiten voit auttaa rukoilemalla työmme puolesta. Tarvitsemme myös vapaaehtoisia John MacArthurin kommentaariraamatun (viiteraamattu) kääntämiseen, oikolukemiseen ja editointiin. Tarkoitus on julkaista tämä ilmaiseksi (kustantajan luvalla) elektronisessa muodossa e-kirjana, sekä myös painettuna teoksena omakustannushintaan.

Tarvitsemme vapaaehtoisia (min. 3 tuntia viikossa) seuraaviin tehtäviin:

  1. Tekstin kääntäminen englanninkielestä suomenkielelle (hyvä englannin ja suomen kielen taito).
  2. HTML tekstin muokkaus ja oikoluku (keskiverto englannin ja suomen kielen taito).
  3. Suomenkielen tekstin oikolukua (kiitettävä suomen kielen taito)

Ota yhteyttä info (miuku) maallikkosaarnaaja (piste com) osoitteeseen, jos voit auttaa. Jos sinulla ei ole itselläsi aikaa, niin kerro projektista ystävillesi, joilla voisi olla kiinnostusta.

Juuri tällaisessa työssä ilmenee se, kuinka yksi istuttaa, toinen kastelee, mutta Jumala antaa kasvun. Jumala on antanut meille kullekin tietoja ja taitoja ja tällaisessa projektissa sijoitamme ”leiviskämme” tuottamaan kasvua Jumalalle. Lisäksi tällainen projekti hyvin onnistuessaan tuottaa satoa vielä sukupolvia sen jälkeen, kun aika meistä on jättänyt. Tietääkseni suomenkielellä ei ole mitään vastaavaa teosta, viiteraamattua, saatavilla. Kun tarkoituksenamme on tehdä tämä lähetystyönä ja saattaa viiteraamattu kaikkien saataville ilmaiseksi netissä, se madaltaa ihmisten kynnystä sen käyttämiseen.

Se myös auttaa, jos tykkäät ja seuraat sivujamme Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa, sekä jaat päivityksiämme oman tilisi kautta ja suosittelet sivujamme muille.

  1. Facebook sivustomme
  2. Twitter sivustomme
  3. YouTube sivustomme